Štapići za uši

100% BIORAZGRADIVI ŠTAPIĆI ZA UŠI

Papirno pakovanje u celosti. Papirni štapići namotani sa 100% prirodnim pamukom, dakle ovaj proizvod ispunjava sve regulative EU. Dermatološki i mikrobiološki testirano. Pakovanja od 100, 200, 300 komada i 60 komada za bebi štapiće.

100% BIORAZGRADIVI ŠTAPIĆI ZA UŠI

Biorazgradivi štapići za uši

Papirni štapići namotani sa 100% prirodnim pamukom u papirnoj kutiji. Sve ovo čini naš proizvod biorazgradivim. Praktičan način otvaranja, sa open-click poklopcem. Ekološki prihvatljiv proizvod. Dermatološki i mikrobiološki testirano. Pakovanja od 160, 200 (baby-60), 240, 300 (baby-100) komada.

Biorazgradivi štapići za uši

Štapići za uši u pravougaonom pakovanju

Ovaj proizvod je dostupan u mnogo različitih kombinacija, kao na primer papirni štapić-plastična posuda ili plastični štapić-papirna posuda. Štaviše, može biti urađen sa open-click poklopcem ili regularnim. Štapići su namotani 100% prirodnim pamukom. Dermatološki i mikrobiološki testirano. Pakovanja od 200 i 300 komada.

Štapići za uši u pravougaonom pakovanju

Štapići za uši u okruglom pakovanju

Jednostavno pakovanje. Štapići su namotani 100% prirodnim pamukom. Dermatološki i mikrobiološki testirano. Pakovanja od 100 i 200 komada.

Štapići za uši u okruglom pakovanju

Štapići za uši u kesici

Idealni za svakodnevnu upotrebu. Pakovanje je veoma pogodno za putovanja. Štapići su namotani 100% prirodnim pamukom. Dermatološki i mikrobiološki testirano. Pakovanja od 160 i 200 komada.

Štapići za uši u kesici

Bebi štapići za uši

Mekani bebi štapići za uši su pogodni za decu, bebe posebno, zbog svojih specijalno oblikovanih krajeva. Štapići su namotani 100% prirodnim-sliver pamukom. Dermatološki i mikrobiološki testirano. Ovaj proizvod je takođe dostupan kao biorazgradiv, ili u plastično-papirnoj kombinaciji, sa open-click ili regularnim poklopcem.  Pakovanja od 60 i 100 komada u pravougaonom pakovanju.

Bebi štapići za uši

Dečiji štapići za uši

Pogodni za sva starosna doba. Plastični štapići napravljeni u raznim bojama, sto ih čini posebne za decu. Štapići su namotani 100% prirodnim-sliver pamukom. Dermatološki i mikrobiološki testirano. Pakovanja od 100 i 200 komada u okruglom pakovanju.

Dečiji štapići za uši